REMS voor professionals

Mocht u vragen hebben wat betreft machines, onderdelen of anderzijds, neem gerust contact met ons op.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 doorlopend geopend.

 

Spil BV
Haarbrug 16 H
3751 LM Bunschoten

Tel: 033 - 299 07 84
E-Mail: info@spil-bv.nl

 • REMS Info (Spil BV & REMS)

  Spil BV is al sinds vele jaren het officieele servicepunt van REMS in Nederland. Het merendeel van het REMS assortiment is uit voorraad leverbaar.

  Ook vervangings onderdelen zij nagenoeg allemaal uit voorraad leverbaar. Onderdelen voor de persmachines (o.a. de Akkupress) kunnen wij u niet leveren. De akkupress machines worden na iedere reparatie/servicebeurt met speciaal apparatuur getest op de juiste werking. Daar er bij deze machines een enorme druk bereikt kan worden, heeft REMS Duitsland besloten reparaties alleen door gekwalificeerde monteurs te laten uitvoeren.

  member

  Mocht u vragen hebben wat betreft machines, onderdelen of anderzijds, neem gerust contact met ons op.

  Levering van diverse REMS machines en onderdelen geschied via DHL. In de regel is het zo dat wanneer een artikel op voorraad door u voor 15.00 uur bij ons besteld word, deze in de regel de volgende dag bij u afgeleverd word.

  Mocht er onverhoopt een REMS artikel niet leverbaar zijn vanuit ons magazijn, dan kunnen wij het door u gewenste artikel uit Duitsland laten overkomen. Omdat SPIL BV een officieel servicepunt is, zijn de lijnen zeer kort en is levering vanuit Duitsland in de regel binnen een week te bewerkstelligen.

  Onze vertegenwoordigers bewegen zich dagelijks door Nederland. Mocht u door een van onze vertegenwoordigers bezocht willen worden, dan is dat na afspraak mogelijk. U kunt dan contact opnemen met onze hoofdvertegenwoordiger Bob Schneider. Deze is van maandag t/m vrijdag te bereiken onder 06 - 532 910 08. Hij zal u dan te woord staan en verdere details met u bespreken.