REMS voor professionals

Mocht u vragen hebben wat betreft machines, onderdelen of anderzijds, neem gerust contact met ons op.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 doorlopend geopend.

 

Spil BV
Haarbrug 16 H
3751 LM Bunschoten

Tel: 033 - 299 07 84
E-Mail: info@spil-bv.nl

 • REMS Info (Spil BV & REMS)

  Spil BV is al sinds vele jaren het officieele servicepunt van REMS in Nederland. Het merendeel van het REMS assortiment is uit voorraad leverbaar.

  Ook vervangings onderdelen zij nagenoeg allemaal uit voorraad leverbaar. Onderdelen voor de persmachines (o.a. de Akkupress) kunnen wij u niet leveren. De akkupress machines worden na iedere reparatie/servicebeurt met speciaal apparatuur getest op de juiste werking. Daar er bij deze machines een enorme druk bereikt kan worden, heeft REMS Duitsland besloten reparaties alleen door gekwalificeerde monteurs te laten uitvoeren.

  member

  Mocht u vragen hebben wat betreft machines, onderdelen of anderzijds, neem gerust contact met ons op.

  Levering van diverse REMS machines en onderdelen geschied via DHL. In de regel is het zo dat wanneer een artikel op voorraad door u voor 15.00 uur bij ons besteld word, deze in de regel de volgende dag bij u afgeleverd word.

  Mocht er onverhoopt een REMS artikel niet leverbaar zijn vanuit ons magazijn, dan kunnen wij het door u gewenste artikel uit Duitsland laten overkomen. Omdat SPIL BV een officieel servicepunt is, zijn de lijnen zeer kort en is levering vanuit Duitsland in de regel binnen een week te bewerkstelligen.

  Onze vertegenwoordigers bewegen zich dagelijks door Nederland. Mocht u door een van onze vertegenwoordigers bezocht willen worden, dan is dat na afspraak mogelijk. U kunt dan contact opnemen met onze hoofdvertegenwoordiger Bob Schneider. Deze is van maandag t/m vrijdag te bereiken onder 06 - 532 910 08. Hij zal u dan te woord staan en verdere details met u bespreken.

Profiteer van onze Maandelijkse Acties!

Actiefolders

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op.
Bel: 033 - 299 07 84
E-Mail: info@spil-bv.nl

hover image
image blog

ACTIES! REMS

De nieuwe actiefolder van Rems. Hierin staan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van machines en gereedschappen voor de buisbewerking.

hover image
image blog

ACTIES! Hitachi

De nieuwe actiefolder van Hitachi is uit. Hierin staan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van professioneel elektrisch gereedschap.

hover image
image blog

ACTIES! Stahlwille

De jaarlijkse actiefolder van Stahlwille met bijna alle veel gebruikte gereedschappen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

hover image
image blog

ACTIES! ROTEC

Rotec BV sinds 1993, vanaf het prille begin ligt de focus op de markt van verspanende gereedschappen die zij aan professionele toeleveringsbedrijven leveren die zich richten op de sectoren bouw en industrie.

hover image
image blog

ACTIES! Rhodius

1x gratis Sortimo koffer inclusief kliksysteem; 140 stuks XT38 125x1.0mm doorslijpschijven staal/Inox (** PRO-Line uitvoering); 4 spindels met 35 stuks schijven netjes beschermd; 2 stuks gratis XTK35 CROSS 125x1.9mm COMBI schijven staal/Inox;